Om

Helen

Hej jeg hedder Helen, jeg er ejeren og det kreative sind bag RECAPLAZA Couture, jeg er uddannet som modedesigner på en af de respekterede og kendte mode- og kunstskoler i Filippinerne. Før jeg blev modestuderende, har jeg allerede en masse erfaring med syning, hvilket var mit hoved job, siden jeg var 16 år gammel. I løbet af den tid jeg har lært kerneproceduren for kjolefremstilling i kvindetøj.

Efter jeg var færdig med modeskolen, tog jeg til Tyskland og har boet der i 20 år og blev tysk statsborger. I mine 20 år i Tyskland har jeg fortsat arbejdet i modeindustrien. Jeg holdt ikke op med at samle erfaring inden for de forskellige afdelinger på dette område, indtil jeg besluttede mig for at være selvstændig i 2009 åbnede jeg mit eget Atelier, som jeg accepterede bestillingsfremstillet afslappet i klassisk elegant stil, lavet med kun stoffer af høj kvalitet. Efter de mange år i modebrancen er dit min drøm, fascination og passion for brude aldrig forlod mig.

Læs mere

Så efter at have arbejdet i den største Brudebutik (Cecile i Köln) i 3 år, åbnede jeg i 2013 min brudebutik og lancerede min første brudekollektion RECAPLAZA Couture i Tyskland. I 2019 har livet ændret sig, min mand og jeg beslutter os for at bringe vores datter tættere på hendes eneste bedsteforælder, der bor i Aalborg, og derfor beslutter jeg mig for at bringe min virksomhed hertil. Sådan startede RECAPLAZA Couture i Aalborg midt i pandemien 2020. Jeg er så taknemmelig for vores kunder, som allerede har været i vores butik og vist os deres tillid og lader os være en del af deres store dag. Og til dem, der leder efter lidt ekstra service og professionalisme, glæder jeg mig så meget til at byde dig velkommen i min lille butik og give dig den bedste hjælp, du fortjener. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i vores butik, du kan nemt bestille din tid online.

Grundlagt i 2013

Recaplaza Couture blev grundlagt af Helen Recaplaza i Tyskland 2013.

Mærket blev oprettet på baggrund af mange års erfaring indenfor design og skræddersyet tøj i haute couture såvel som bryllupskjoler. Mærket blev startet med en brudebutik i Tyskland. Dette for at forsikre, vores kvalitet blev bevist, inden vi kom ud på markedet som et mærke.

Vores lidenskab er at skabe en brudelinje, der passer perfekt til enhver kvindes silhuet, hvor vores erfaring med design såvel skrædderfaget samt som butiksejer har givet indblik i, hvad brude værdsætter mest i deres valg af bryllupskjole.

Recaplaza Couture er ikke kun udviklet med erfaring, det er også drevet af kunstneriske ideer. Hver stil og design er professionelt følsomt valgt og lavet af udvalgte kvalitetsstoffer med fuld håndlavet finish.

Det nyest koncept er at kunden selv kan sammensætte sin kjole sådan at den bliver unik for denne og til en kostpris, der ligger væsentligt under en fuld skræddersyet kjole, men bliver til et forholdsmæssigt tilsvarede ekslusivt produkt.

Hver kollektion har en høj kvalitet og er placeret fra midten til den høje ende af markedet.

Book tid

Det er meget vigtigt for os, at du har bestilt tid inden du kommer til vores butik, for vi vil gerne være forberedte og planlægge tiden for dig. Da vi prioriterer at give alle kunder den bedste brudekjole prøvning oplevelse, så vi fokuseret kun for dig og give dig tid med eksklusivitet. Hvis du kommer uden aftale, kan være at vi har travlt med andre kunder, så vi Ikke kan imødekomme dig.

På grund af vores begrænsede plads i butikken kan vi ikke tage imod flere kunder på samme tid. Vores online booking system er programmeret til at give 2 timer til hver brud til brudekjole prøvning , hvis dit ønsker om dato og klokkeslæt er taget eller uden for vores åbningstid, kan du altid kontakte os og spørge om andre muligheder, for vi forstår at alle arbejder og har et travlt liv mellem job og privat, så i dette tilfælde vil vi gerne give vores kunder mulighed for at få en aftale uden for vores åbningstid, men det kan kun laves individuelt så det er vigtigt at du ringer til os hvis du har brug for
denne ekstra service.

Denne ekstra service kommer til at koste dig 450 kr. Men dette er fradragsberettiget på dit køb og dette kan betales på stedet.