Recaplaza Couture blev grundlagt af Helen Recaplaza i Tyskland 2013.

 

Mærket blev oprettet på baggrund af mange års erfaring indenfor design og skræddersyet tøj i haute couture såvel som bryllupskjoler. Mærket blev startet med en brudebutik i Tyskland. Dette for at forsikre, vores kvalitet blev bevist, inden vi kom ud på markedet som et mærke.

 

Vores lidenskab er at skabe en brudelinje, der passer perfekt til enhver kvindes silhuet, hvor vores erfaring med design såvel skrædderfaget samt som butiksejer har givet indblik i, hvad brude værdsætter mest i deres valg af bryllupskjole.

 

Recaplaza Couture er ikke kun udviklet med erfaring, det er også drevet af kunstneriske ideer. Hver stil og design er professionelt følsomt valgt og lavet af udvalgte kvalitetsstoffer med fuld håndlavet finish. 

 

Det nyest koncept er at kunden selv kan sammensætte sin kjole sådan at den bliver unik for denne og til en kostpris, der ligger væsentligt under en fuld skræddersyet kjole, men bliver til et forholdsmæssigt tilsvarede ekslusivt produkt.

Hver kollektion har en høj kvalitet og er placeret fra midten til den høje ende af markedet.

 


Designer

Helen

Min lidenskab er at designe brudekjoler, der passer perfekt til enhver kvindes silhuet. Hver kjole har en enestående pasform og kvaliteten er i top med de smukkeste materialer.