Stilarter

Den perfekte brudekjole

Når du først går i gang med at lede efter den perfekte brudekjole, kan udvalget være helt overvældende. Derfor er det en god ide at få pejlet dig ind på den type kjole du godt kan lide, så du har en ide om hvad du leder efter.

Er du til blonder fra top til tå, eller er blondeapplikationer mere dig? Er du til prinsessekjoler eller Fit and Flare. Vil du være sexet på den stilfulde måde? Eller en kort brudekjole der giver dig total frihed, når du skal give den gas på dansegulvet! Skal du have en eller to kjoler?

Der er mange beslutninger der skal tages og her på ”stilarter” kan du komme lidt nærmere de silhuetter du synes er flottest og som passer til din kropstype.

Rigtig god fornøjelse!

Helen Recaplaza

Forskellige silhuetter du bør kende

Vi håber på du er blevet klogere på de forskellige muligheder du har, og nu kan gå i gang med, at kigge på de smukke kjoler, der passer til din figur og ikke mindst din indre gudinde.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag