Tips

Først og fremmest vil vi gerne fortælle dig en kort historie baseret på vores erfaring med at købe brudekjoler fra ukendte sælgere online. Internettet er oversvømmet med smukke brudekjoler med meget lukrative priser, men dette er måske en fælde og det vil koste dig mere end du spare.

I det 13 år i den branche kan vi fortælle dig om mange skuffede brude, der købte brudekjole på internettet

Nogle af dem modtog slet ikke deres kjole og nogle fik den forkerte kjole eller passer ikke til dem, og det værste for dem der modtog deres er totalt ødelagte, fordi kjolen var dårligt lavet af stoffer til håndværk som ingen nogensinde vil kunne lide, at bære det kan de ikke engang sende det tilbage fordi forsendelsesomkostningerne til Kina vil være dobbelt så høje end prisen på kjolen selv. Nogle af dem skal finde en anden kjole 1 uge før deres bryllup eller betale en masse penge for ændringerne.

Vi vil bare gerne dele denne oplevelse med jer til at give dig en bevidsthed om, hvor vigtigt det er at købe dine kjoler fra din lokale butik og ikke fra internettet

Budget og stil

Bryllup er den smukkeste begivenhed i vores liv, nok også den dyreste

Så inden du går i gang med at lede efter din kjole, bør du at lægge et budget for den, på den måde undgår du skuffelse, når du bliver involveret i kjolen, som er inden for dit budget.

Stil: Her er fordelene og ulemperne ved de grundlæggende stilarter, som du har brug for at kende.

  1. Prinsesse – dette er den mest populære stil på brudekjoler, jeg tænker på, dette er påvirket af kvindens barndomsdrøm om at være en prinsesse en gang i deres liv. Denne stil er meget smukt for enhver ung kvinder ligegyldigt hvilken slags figur og størrelse hun har. Prinsesse-stilen passer til enhver figur. Men jeg vil ikke foreslå denne stil til de små eller korte brude.
  2. Trompet – i dag har denne stil en stor variation, afhængigt af hvilket materiale der er brugt til denne stil, du kan se det bedste resultat af denne kjole i klassisk look som at bruge Mikado, Satin, brokade silke eller andre stive materialer, dybest set dette passer også til næsten enhver figur, specielt til en ældre brud, de vil se fantastisk ud med trompet.
  3. Havfrue – denne stil er meget almindelig for moderne brude, der elsker at fremhæve deres feminity, denne stil er ikke tilrådelig for brede hofter og talje.
  4. fit & flare – denne stil er en blanding af havfrue og Aline, den er meget velegnet til så vil ung som ældre brud med en standardstørrelse. Baseret på rapporten fra knudemagasinet i Amerika er denne stil på topplaceringen af den mest valgte stil for bruden i 3 år i træk.
  5. A-line – denne stil har også en masse variation i dag. Hvert mærke forsøger at konfigurere denne stil til deres egen specifikation. I min erfaring har jeg set den i 3 forskellige specifikationer, som jeg vil kalde lille A-linje, medium A-linje, stor Aline. M & L A linje er meget velegnet til figuren, der har en lille talje og brede hofter, den er også velegnet til de små eller korte brude. Det er den grundlæggende stil, du har brug for at kende, jeg håber det hjælper dig med at finde ud af, hvilken stil der passer til din figur, hvis du stadig ikke er sikke, er vi altid glade for at hjælpe dig.

Hvem skal med?

Tilpasning af brudekjole vil være den mest spændende del af din bryllupsforberedelser, også følelsesmæssigt

Så det er tilrådeligt kun at tage den person, der er følelsesmæssigt knyttet til dig, som din familie, fordi de kender dig best og de vil fortælle dig en ærlig mening om dine valg.

Du bør undgå at medbringe flere end 3 personer, fordi flere meninger at høre det kan påvirke dig fra at vælge den rigtige kjole.

Vi foreslår også, at det skal undgås at tage billeder under tilpasningen, der kan kun tages billeder af den kjole, du har valgt at købe, på denne måde bliver du ikke afbrudt fra at fokusere på dig selv og har brugt maksimalt dine 2 timer hos os.

Hvor lang tid?

Leveringstiden er 2-4 måneder afhænger af den kjole du vælger

At vælge den rigtige kjole er en stor opgave for bruden, og dette kræver en professionel hjælp. det er derfor vi råder dig til at købe din kjole 6 måneder før brylluppet, enhver brudebutik inklusive os er pakket med forskellige kjoler i butikken, men vi har ikke alle størrelserne i vores sortiment, så vi vil bliver nødt til at bestille den.

Når vi har modtaget din kjole, skal vi have en aftale med dig for ændringer, og det tager flere uger for os at arbejde med den, det er grunden til, at du skal overveje at købe din kjole fra en lokal butik tæt på dit sted, fordi du har brug for at vende tilbage dertil flere gange, før din kjole er helt klar til din store dag.

Ud over dette skal du vide, før du køber din kjole, om butikken efter dit valg har mulighed for at tage ændringer selv, fordi 100 % af alle kjoler skal ændres, så de passer perfekt til dig, og ændring af brudekjoler er ikke en opgave for enhver syning service, dette kræver erfaring og viden, hvordan brudekjoler ændres uden at lave fejl.

Bag scenen

Et lille pep fra bag scenen, hvordan vi udvikler kollektionen fra nul til drømmekjolen og til sidst til brudene

Dette for at give dig en idé om, hvorfor brudekjoler altid er dyre. Hver kollektion startede fra fantasi og derefter til skitseblokken, nogle gange sker disse to processer faktisk på få minutter.

Det helt store er da vi begyndte at bringe ideen til virkelighed, fra at søge efter de rigtige materialer og lave mønsteret og hvordan materialet passer til vores mål passform og ikke at forglemme hvor mange timers håndarbejde der er blevet investeret i hver kjole indtil vi er tilfredse med det færdige produkt.

Dette er de vigtigste faktorer, hvorfor brudekjoler bærer deres pris. Ud over alle disse procedurer som enhver virksomhed har er Marketing den største omkostning af alle. Som en del af vores forpligtelse til at give det bedste til vores kunder, forsøger vi at præsentere vores smukke kjoler på en professionel måde, så godt som vi kan. Når det er sagt, laver vi også en professionel fotooptagelse af vores kollektion hvert år.

Så jeg håber vi har givet dig lidt viden om hvorfor brudekjole er så dyre.